top of page

UITGELICHT DEZE MAAND

Meer info over onze Chiro vind je HIER

Meer info over het inschrijven van uw zoon en/of dochter vind je hier!!...

Pasta weekend 

orange colorful pasta storage kitchen label.png

🎉 Smul mee met Chiro Oppuurs' heerlijke pasta-take-away! 🍝

Ben jij klaar om jouw smaakpapillen te verwennen en tegelijkertijd onze Chiro te ondersteunen op weg naar gloednieuwe lokalen? Dan is dit jouw kans!

Bestel voor 17 april jouw favoriete gerechten want op 27 en 28 april bieden wij een scala aan smakelijke opties aan, rechtstreeks van onze keuken naar jouw tafel. Of je nu dol bent op klassieke spaghetti bolognese, smeuïge macaroni met kaas en hesp, hartige penne met kip en spinazie, of onze overheerlijke vegetarische pasta pesto- wij hebben voor ieder wat wils!

En er is meer! Verwen jezelf met onze verrukkelijke dessertjes en kies uit een selectie van kwaliteitswijnen om jouw maaltijd compleet te maken. 🍷

Maak het jezelf gemakkelijk en bestel vandaag nog jouw favoriete gerechten via de onderstaande link of het bestelformulier in je brievenbus. En als je in Oppuurs, Lippelo, Kalfort, Sint-Amands, Puurs, Ruisbroek, Breendonk, Liezele, Bornem of Mariekerke woont, brengen we jouw bestelling zelfs tot aan je deur voor slechts €3 extra!

Betaling is eenvoudig: ter plaatse bij onze lokalen met cash of Payconic, of aan huis contant.

Mis deze smaakvolle kans niet en schrijf je vandaag nog in voor een onvergetelijke culinaire ervaring met Chiro Oppuurs!

Hopelijk tot snel!
Chiro Oppuurs 🌟
Link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe0OMrdH7OFvsU_xCm3UzTkyYYb-xVa7F8f3ZIqQoInxJgujw/viewform?usp=sharing

Schermafbeelding 2023-06-05 141549.png

Kampboekje

Medische fiche

Inzamelactie

Binnen 2 maanden is het zover, ons 10 daagse Chiro-avontuur. We willen de kosten graag zo laag mogelijk houden, daarom doen we dit jaar mee met de actie van de nieuwkomer den Berk Délice. We zien onze leden de komende weken graag terug op de Chiro met kruiwagens, bolderkarren, aanhangwagens, rugzakken, baddekes, soepketels, … vol met barcodes. Maak je jacht op de unieke codes van den Berk Délice (enkel verkrijgbaar bij de Okay) dan kan je deze registreren op de website met een vermelding van Chiro Oppuurs. Deze actie loopt tot 18 juni 2023. Om de challenge voor onze kookies te vergroten en hun niet enkel aan het werk te zetten met pasta en snoeptomaten, hebben we jullie hulp nodig. Ken of werk je bij een bedrijf dat kan instaan voor de sponsering van verschillende producten (confituur, choco, groenten, vlees, …) die we kunnen gebruiken op kamp, dan kunnen we haast niet wachten om van je te horen via het volgende e-mailadres (bette.mertens@chirooppuurs.be en lins.nauwelaerts@chirooppuurs.be ). Alvast ongelooflijk bedankt! De leiding

340993261_568059258487596_8642986240908640983_n.png

Bezoek de winkel van de Chiro: debanier.be/website ! 

Banier.png
bottom of page